Co dla kucharza może być największą przyjemnością? Dla początkującego na pewno ważne jest skuteczne odwzorowanie przepisu pod względem smaku. W kolejnym etapie wtajemniczenia jest to odtworzenie wyglądu dania na odpowiednim poziomie estetycznym. Gotując jakiś czas naturalną koleją rzeczy staje się modyfikacja znajdowanych przepisów - ale do tego etapu przechodzi tylko część Gotujących. Szczególnie Ci mniej odważni nie decydują się na ten krok i zawsze korzystają z gotowych przepisów. Ale prawdziwym mistrzem gotowania jest ten, kto ma na tyle odwagi i talentu, aby stworzyć danie od podstaw, do tego o niepowtarzalnym smaku.
I tak właśnie było z tym przepisem. Stworzyłam go od podstaw i jestem z niego dumna. Korzystajcie i cieszcie się nim razem ze mną!
Jest to podobno najlepiej przyrządzona pierś z kurczaka jaką można sobie wyobrazić :). Co więcej, przygotowanie tego dania jest banalne. Sekretem są tutaj przyprawy, które tworzą niepowtarzalny aromat i wciągający uzależniający smak. Jeżeli nie macie w domu wszystkich wymienionych składników namawiam Was serdecznie do ich zakupu, ponieważ wzbogacają smaki dań, nie tylko tego konkretnego i wielokrotnie można z nich korzystać.
Przepis
Składniki:
| Przyprawy:
|
Przygotowanie:
Kurczak
|
Makaron
|
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz